Angelato, zmrzlina, ice cream, Praha, Prague

fb    inst    ENG

Co?

Jsme zmrzlinová rodinná manufaktura, která denně vyrábí řemeslným způsobem zmrzlinu v jedinečné nekompromisní kvalitě a bez umělých přísad. Skutečností je, že většina zmrzlin dnes obsahují umělé konzervační látky, dochucovadla nebo barviva. Navíc mnozí mají tendenci používat prefabrikované pasty, protože to dělá výrobu zmrzliny mnohem jednodušší.  Žádné zkratky!

Čerstvost, pestrost, kreativita a hlavně kvalita je pro naše zákazníky důkazem, že to, co děláme myslíme vážně.

Angelato zmrzlina bude vždy vycházet z těchto klíčových slov:

ŘEMESLO
čerstvá, čistě přírodní, denně ručně vyrobena zmrzlina v malých dávkách.

POCTIVOST
pouze přírodní suroviny, žádné umělé nebo prefabrikované přísady

PODPORA MÍSTNÍCH ZEMĚDĚLCŮ
upřednostňujeme produkty z lokální produkce a podporujeme drobné zemědělce

SEZÓNNOST
klademe důraz na sezónnost, takže pracujeme pokud možno s čerstvými surovinami. Když je angrešt, angreštujeme! Když je doba chřestu, chřestujeme!

HRA S CHUTI
v Praze jsme jedineční v chuťových kombinacích. Jsme tu pro všechny, kteří se nebojí neotřelých nápadů. No limits.

GLUTEN-FREE & VEGAN FRIENDLY
naše smetanové zmrzliny jsou bezlepkové (kromě sušenkově) a sorbetty navíc bez laktózy.

ANGELATO & FRIENDS
kolem naší zmrzliny se vytvořila rozmanitá komunita skvělých lidí – srdcařů. Kamarádi kamarádů, známí známých. Ten esprit. Nálada. A o tom to je.

STAYING COOL
rádi děláme radost sobě i druhým. Dobrá nálada, vášeň, upřímnost a srdečnost je naším receptem na život. Takové perpetum mobile pozitivních energií. A to není vše. Věříme, že klíčem k úspěchu je vaše spokojenost, ale to nejpodstatnější je, rozmazlovat vás a hýčkat neustále.
Tak ať vám u nás chutná i nadále!!!
Moc se na vás všechny těšíme!

 

Kdo?

Angelato se narodilo v roce 2007 z jednoduchého nápadu nabídnout kvalitní zmrzlinu. Tehdy jsme netušili, jestli náš projekt bude úspěšný, ale měli vizi, optimismus a nadšení, které nás tlačilo pořád dopředu. Nikdo z nás neměl profesionální kulinární zkušenosti, byl to spontánní nápad a výzva – zároveň to bylo a stále je vzrušující a inspirativní. Dnes žijeme svůj sen. Nevzdáváme se a běžíme za svým cílem dál. Angelato nás baví. Na něj jsme hrdí.

A s námi to celé začíná.

ZLATKO KEBAKOSKI, inženýr ekonomie je hlava projektu a vizionář.

BILJANA KEBAKOSKA skočila ze světa novinařiny a studia světové literatury do světa kulinářského umění. Stojí za kreativními a netradičními nápady chutí zmrzlin a na starosti má i marketing a komunikační strategii.

BOJAN DIMITRIJEVIĆ si ze studia na dopravní fakultě v Bělehrade „odskočil“ rovnou do světa distribuce, velkoobchodu a logistiky Angelata.

Proč?

Děláme prací která nás nesmírně baví a naplňuje, má význam a smysl. Z toho máme dobrý pocit, stále se něco nového učíme, rosteme a rozvíjíme se. Věříme v jiný způsob myšlení. Jsme hraví, kreativní a baví nás život takový, jaký si ho sami osladíme. Naším cílem je ukázat, jak doopravdy chutná zmrzlina.

Angelato MŮSTEK

Rytířská 27
110 00 Praha 1

+420 777 787 622

Angelato ÚJEZD

Újezd 24
118 00 Praha 1

+420 777 787 344

Angelato BŘEVNOV

Bělohorská 50
169 00 Praha 6

+420 777 787 482

Angelato DEJVICE

Dejvická 24
169 00 Praha 6

+420 777 787 233

Máte nás rádi? Vezměte si nás domů!

Neváhejte nás kontaktovat

otázky, náměty, informace
info@angelato.cz

velkoobchodní odběr, catering
bojan@angelato.cz

PR, marketing
biljana@angelato.cz

Makser s.r.o.
Hošťálkova 392/1d, 169 00 Praha 6
IČO: 25601326, DIČ: CZ25601326