chuť měsíce
Rebarbora
Výrazná barva a pikantní nakyslá chuť – to je rebarbora. Tváří se jako ovoce, ale ve skutečnosti je to nenápadná zelenina původem z Tibetu. Po celé Evropě se začala pěstovat až počátkem novověku, ve světě se proslavila až v 18. století. A pak se Rheum barbarum, reveň či rebarbora dostala do labužnického slovníku. Má své milovníky i odpůrce.
Milujeme ji nasladko, v zmrzlině.
Nepropásněte první letošní rebarborový sorbet a budete se sladce usmívat.

SMETANOVÉ
stracciatella | čokoláda |
bacio |
pistácie |
vegan pistácie |
slaný karamel |
arašídy & čokoládový karamel |
rýže |
mascarpone s jahodami |
vanilka |
káva |
olivový olej & bazalka |
krupicová kaše |
tiramisu |

SORBETY
citron |
kokos |
mango |
jahoda |
hořká čokoláda |

Odebírejte náš newsletter…a nezmeškejte žádnou novinku
otázky, náměty, informace
info@angelato.cz
velkoobchodní odběr, catering
bojan@angelato.cz
PR, marketing
biljana@angelato.cz