29. Zář

Co třeba hruškový sorbet se zázvorem?

Posted by Biljana Kebakoska Dimitrijevic & filed under blog.

Raný podzim je prostě pohoda. Barevný, chuťový, sladký.
A se sladkým je spojený pocit slasti.

Šťavnatá hrušková nóta je stará idea, ale zcela jiné chuti, tak přidávám další hruškový sorbet, který vás po vyzkoušení mile překvapí. Loni jste slastně pojídali hrušky s karamelizovanou šalvějí a teď už je v kuchyni Angelata zase otevřená hrušková sezóna: „light“ hruška a k tomu oblíbený zázvor.
Hrušky jsou nadopovány minerály a k tomu ještě esenciální oleje zázvoru a gingerol! Pak skvěle chutnají a mohou také pomoci s doplněním energie.

kruska zazvor 001x

Jak na to?
Hrušky omyjeme, odjádříme, ihned je smícháme s citronovou šťávou a rozmixujeme. Zázvor zamícháme do hruškového pyré a voilà, jednoduchý podzimní sorbet je na světě.

Pouze pro hruškožravce! Otestujte sami, jsem zvědavá, jak Vám bude chutnat.

kruska zazvor 030 kruska zazvor 002xkruska zazvor 010 kruska zazvor 022

Jednoduše. Angelato