objevte naši chuť měsíce

rhubarb

Rebarbora

Výrazná barva a pikantní nakyslá chuť – to je rebarbora. Tváří se jako ovoce, ale ve skutečnosti je to nenápadná zelenina původem z Tibetu. Po celé Evropě se začala pěstovat až počátkem novověku, ve světě se proslavila až v 18. století. A pak se Rheum barbarum, reveň či rebarbora dostala do labužnického slovníku. Má své milovníky i odpůrce.

Milujeme ji nasladko, v zmrzlině. Stala se oblíbenou ingrediencí v jarní kuchyni Angelato. Nepropásněte první letošní rebarborový sorbet a budete se sladce usmívat.

Smetanové

čokoláda

gianduja

vanilka

straciattella

tiramisu

pistácie

lískový oříšek

slaný karamel

arašídové máslo

rýže

káva

banán

jogurt

Sorbetty

citron

jahoda

mango

kokos

hořká čokoláda

černý kokos