objevte naši chuť měsíce

Kaštan

První plody kaštanů zrály a padaly na zem už za dob Římanů, kteří je objevili v Turecku. Pěstování jedlých kaštanů dnes zažívá renesanci a kaštanové háje najdeme v Itálii, Francii, na jihu Švýcarska, v Maďarsku… Dozrávají v říjnu a jednoznačně po nich chutná podzim.
Jsou nejen chutné, ale také zdravé. Mají minimální obsah tuků, jsou zásobárnou minerálních látek, mohou je jíst i lidé, kteří mají bezlepkovou dietu. Uvařené, vyloupané kaštany, rozmixované na hladké pyré a fior di latte, pár kapek rumu a vanilkový lusk – to je ta delikátní, oříškově nasládlá chuť podzimní kuchyně Angelata. Kaštanová zmrzlina nejlépe chutná se šlehačkou. Odolá jí jen málokdo.

Smetanové

čokoláda

bacio

vanilka

pistácie

vlašský ořech

jasmínová rýže

slaný karamel

dýně hokkaidó

parmazán & vlašský ořech

skořice

Sorbetty

mango

rakytnik

hořká čokoláda

datle & kokos & zázvor

kokos