Když pomeranč, tak s ibiškem

Zázvor & kardamom

Co třeba datlová zmrzlina se zázvorem?

Až na úpatí sopky aneb „Zelené zlato“ z Bronte

Co třeba vinné hrušky?

Co třeba levandulová zmrzlina s bílou čokoládou?

Melounové gazpacho s olivovo-bazalkovou zmrzlinou

Jahodový sorbet s bazalkou

Chřestový sorbet počtvrté

Jak jinak než skořicová

Co třeba fenyklová zmrzlina?

Zmrzlina z černého čaje

Co třeba kokosový sorbet?

Zmrzlinový křest Kuchařky z románu s vůní kávy a špetkou skořice od Lenky Požárové

Photo: Jana Michaličková

Dýňový sorbet

Sladké (i slané) pokušení aneb zmrzlina ze slaného karamelu

Co třeba hruškový sorbet se zázvorem?

Fotoreport: Dyzajn Márket

Photo: Jana Michaličková

Fotoreport: Angelato Újezd

Photo: Jana Michaličková

Černorybízový sorbet: fialová mňamka

Máme angreštovou zmrzlinu!

Co třeba jahodový sorbet s balsamikem?

Fotoreport: Den zmrzliny 2014

Photo: Jana Michaličková

Den zmrzliny – ročník pátý aneb dobročinné pojídání

Rozhovor s Petrem Wagnerem: Jsem v podstatě chronický experimentátor